Onze aanpak

Specialisaties

Uiteraard heeft elke advocaat van ons kantoor zijn eigen specialisaties. Anders dan vele advocatenkantoren werken wij niet met gescheiden dossiers. Wij besteden veel tijd en aandacht aan intern overleg. Zo bekijken we de voorliggende juridische vraagstukken steevast vanuit verschillende persoonlijke visies en invalshoeken. Samen staan we sterk, zo luidt de visie van het kantoor. Door deze krachtenbundeling en het vele teamwork treedt Advocatenkantoor Van Deun op in een brede waaier aan rechtsgebieden.

Betere oplossingen

Minstens twee van onze advocaten buigen zich over ieder dossier. Complexe juridische vraagstukken bestuderen we met drie. Door een onderlinge hechte samenwerking komen we tot betere oplossingen voor onze cliënten. Al talloze keren leverden we hiervoor het bewijs. De onderlinge samenwerking vormt één van de grote troeven van ons kantoor. Bovendien beschikken we over een uitstekende mix van ervaren advocaten en jonge dynamische krachten.

Administratieve ondersteuning

Om de dagelijkse werking van het kantoor vlot te laten verlopen, rekenen we op de administratieve deskundigheid en klantvriendelijkheid van onze drie medewerkers